Kurser 2018:

 Torsdagarna kl. 19:00 – 21:00

Dansterapi Centrum
Skeppargatan, 6, Östermalm, Stockholm

“Every human Being is a miracle with extraordinary possibilities” Rolando Toro Araneda skapare av Biodanza.

 

Om BIODANZA:

”Biodanza is a human integration system of organic renewal, of affective re-education, and of re-learning of the life original functions. Its application consists in leading vivencias through music, singing, movements and group encounter situations. Mest vinn-vinn casino gry hazardowe za darmo 77777 online! Hantera för att samla dina vinster! (biodanza.org)

För vissa är Biodanza helt enkelt roligt, guidad uttryck och rörelse med vissa sociala sammanhang. För andra är Biodanza en resa in i en process av djup tillväxt.

Hur den än är för dig så tar det bara en enda session Biodanza för att känna sig strömförande, restaurerad och i en positiv plats. Med Biodanza kan du räkna med att komma närmare vad du verkligen vill för ditt liv.

Med Biodanza metod lär vi oss att leva på ett integrerat sätt genom en vetenskaplig empirisk metodologi som har utvecklats under 50 år. Verktyg/redskap som används är musik, dans, sång och gruppinteraktion för att kunna uttrycka våra potentialer som definieras genom fem linjer: vitalitet, sexualitet, kreativitet, känslor.

Gruppinteraktionen i en trygg miljö som skapas på Biodanza bidrar att integrera oss och ändra de beteendemönster som är inte hälsosamma i vårt liv.

Ett liv med lite existentiell mening påverkar vårt humör, vårt immunförsvar och hela vår organism. Biodanza hjälper dig att släppa effekterna av ackumulerade stress och få tillgång till mer hälsa, livskraft och glädje i livet.

PRIS och SCHEMA / TERMIN januari- juni:

Januari: 11( gratis), 18, 25
Februari: 1, 8, 15, 22
Mars: 8, 15, 22, 29

Pris Januari-Mars:
Nybörjare kurs: 1.600 kr. Exkl.. moms
Fortsättning kurs: 2.100 kr. Exkl. moms

—————————————————————————–

April: 12, 19, 26
Maj: 3, 10, 17, 24, 31
Juni: 7, 14

Pris April-Juni: 2.225 kr. Inkl. moms

Drop in: 285 kr. Inkl. moms